Ciolan bavarez fiert in bere

de LeBlogPiquant in Porc, 22 Noi 2010 | 38905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • boabe de iper
  • foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de cimbru proaspat/uscat
  • 1 lingurita de chimen
  • 2 doze de bere
  • 5-6 catei de usturoi nedecojiti
  • o ceapa taiata in sferturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan bavarez fiert in bere:

Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan bavarez fiert in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

23.11.2010, 09:20

vai ce bine arata de gust nici nu mai zic pentruca nu am cuvinte

LeBlogPiquant 1

23.11.2010, 13:29

sa stii ca nici eu nu mai aveam cuvinte cand l-am gustat! E de incercat, cu siguranta

kamy 1

24.11.2010, 00:22

no asta dape gustul meu 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jambon imbatat cu Stella Artois